Werkzaamheden

Bouwbedrijf Broekman voert diverse werkzaamheden uit voor klanten in en rondom Nijensleek. Alle werkzaamheden worden uitgevoerd vanuit de visie dat woningen duurzaam en energiezuinig moeten zijn of worden. Door dit te combineren met aandacht voor kwaliteit en klantgerichtheid heeft bouwbedrijf Broekman een grote, vaste klantenkring opgebouwd. Het werkgebied ligt voornamelijk in een straal van 25 kilometer rondom Nijensleek.

Energieneutraal bouwen

Sinds 2010 richt Bouwbedrijf Broekman zich op energiezuinig en energieneutraal bouwen, waaronder de ‘Koloniewoning van de Toekomst‘. Dit bouwconcept is inmiddels verder doorontwikkeld en wordt ook toegepast op de nieuwbouw en verbouw van andere woningen. De Koloniewoning van de Toekomst is een mooi voorbeeld van nauwe samenwerking met andere bedrijven uit de regio. Alle nieuwe koloniewoningen worden gebouwd met een vast bouwteam: B+O architecten, Sjabbens Installatiebedrijf BV, Cleanfield Duurzaam bouwen en advies en Stichting Maatschappij van Weldadigheid.

Onderhoud en restauratie

Naast het energiezuinig bouwen verrichten we ook reguliere onderhouds– en restauratiewerkzaamheden. In onze eigen werkplaats kunnen we (bijna) alles maken of namaken. Om de kleinere, kortdurende onderhoudsklussen of spoedklussen op te pakken, is er binnen Bouwbedrijf Broekman een medewerker vrijgemaakt die allerlei onderhoudsklussen uitvoert, van reparaties en lekkages tot vervanging van hang- en sluitwerk.