Bouwbedrijf Broekman v.o.f.

Bouwbedrijf Broekman is een middelgroot bedrijf met veel ervaring in het bouwen en verbouwen van (duurzame) woningen. We kenmerken ons door korte communicatielijnen en een klantgerichte aanpak, hierdoor kunnen we gepast maatwerk leveren bij elke klant. Onze interactieve samenwerking met de klant (zakelijk en particulier) maakt het mogelijk om kennis en kunde optimaal te delen. Ons team bestaat uit ervaren, kennisgedreven en enthousiaste medewerkers, daarnaast werken we met een vaste groep professionele onderaannemers die allemaal dezelfde kwaliteit en duurzaamheid nastreven.

Service en garantie

Bouwbedrijf Broekman is aangesloten bij Stichting Bouwgarant en levert gegarandeerd goede service en hoge kwaliteit. We onderscheiden ons door de vooruitstrevende manier waarop we energiezuinig en zelfs energieneutraal kunnen bouwen.

Al meer dan 50 jaar tot uw dienst

Bouwbedrijf Broekman is een echt familiebedrijf. Het bedrijf werd in 1963 opgericht door Paul Broekman. In 1984 treden Jaap en Hilco Broekman bij vader Paul in het bedrijf, met op de achtergrond uiteraard hun echtgenotes Hennie, Anneke en Grietje. De drie gezinnen zorgden ervoor dat het bedrijf kon groeien, in 2000 deed Paul een stap terug en werd het bouwbedrijf gerund door de beide broers. In 2014 deed Jaap een stapje terug, maar nog steeds is hij dagelijks werkzaam in de werkplaats. Grietje stapte op dat moment in het bedrijf en in 2015 treden de zonen Paul en Wil bij hun ouders in het bedrijf. Paul senior woont naast het bedrijf en komt bijna dagelijks zijn ronde doen. Inmiddels is er ook een vierde generatie Broekman, zodat u mogelijk bij Bouwbedrijf Broekman vier generaties tegelijk tegen het lijf loopt.