Bouwbedrijf Broekman

Bouwbedrijf Broekman in Nijensleek is een middelgroot familiebedrijf en heeft zich de afgelopen jaren steeds meer gespecialiseerd in energiezuinig en energieneutraal bouwen. Het bouwbedrijf onderscheidt zich in het leveren van optimale kwaliteit in bouw, service en dienstverlening: door het toepassen van innovatieve bouwtechnieken, snel in te spelen dan wel vooruit te lopen op nieuwe ontwikkelingen in de bouwsector en door het vergroten en/of delen van kennis en expertise.

Al meer dan 50 jaar tot uw dienst

Bouwbedrijf Broekman werd in 1964 opgericht en groeide in de loop der jaren uit van een eenmanszaak tot een vennootschap onder firma. Het is nog steeds een familiebedrijf: inmiddels werkt de derde generatie Broekman in het bedrijf en voert de vierde generatie regelmatig klussen uit in de werkplaats. Het bouwbedrijf richt zich primair op het bouwen van en verbouwen naar energiezuinige en -neutrale woningen. Daarnaast voert het bedrijf onderhouds- en restauratiewerkzaamheden uit en verricht in de werkplaats allerlei houtbewerkingen.

Zekerheid met het BouwGarant-keurmerk

Bouwbedrijf Broekman is aangesloten bij Stichting BouwGarant. Het BouwGarant-keurmerk biedt zekerheid bij uw nieuwbouw, verbouw en renovatie. BouwGarant laat een onafhankelijke instantie regelmatig toetsen of de aangesloten bouwbedrijven beschikken over de juiste diploma’s en verzekeringen en voldoen aan de eisen op het gebied van vakmanschap, kwaliteit en betrouwbaarheid.

NVBU

Bouwbedrijf Broekman is aangesloten bij de Noordelijke Vereniging voor de Burgerlijke en Utiliteitsbouw (NVBU). De NVBU is ontstaan in Drenthe/Noordwest-Overijssel en behartigt de belangen van bouwbedrijven die werkzaam zijn op het vlak van de burgerlijke en utiliteitsbouw. De NVBU is partner van Drenthe Bouwt Circulair.