Prefab aanbouw bestaande woning

De binnenkant van de woning is volledig gestript. Naast een nieuwe indeling heeft de woning een aanbouw gekregen. Afgelopen week hebben we deze aanbouw met plat dak geplaatst. De prefab-aanbouw is drie bij tien meter. Een deel van de aanbouw wordt keuken. De hoge ramen zorgen voor veel licht. In de aanbouw is ook ruimte voor een grote kast bereikbaar vanuit de keuken. Achter deze kast komt een bijkeuken, bereikbaar vanuit de hal aan de achterzijde. In de hal komt een nieuw toilet.

In de hal aan de voorzijde komt een nieuwe trap naar boven. Onder de trap wordt een bergkast gerealiseerd. Aan de voorzijde van de woning komt een slaapkamer met een grote inbouwkast. Daarnaast komt een badkamer. Alle kozijnen in de slaapkamer en badkamer worden vervangen door nieuwe kozijnen met triple glas.

Alle houtskeletbouwwanden worden geïsoleerd met vlaswol en superquilt. In de voorzijde zijn de voorzetwanden geplaatst en voorzien van superquilt. De buitenmuren aan de voorzijde worden in een later stadium vervangen. Daarna worden de wanden aan de voorzijde ook voorzien van vlaswol en dampopen-folie.