Voortgang nieuwbouwwoning Noordwolde

De plafonds zitten er in. Beneden is Jager afbouw uit Hooghalen bezig met gipsstucwerk om de muren en plafonds in alle ruimtes glad en behangklaar te maken. Boven is installatiebedrijf Sjabbens uit Diever nog bezig met installatiewerkzaamheden. Daarna worden beide (slaap)kamers ook voorzien van gipsstucwerk. De badkamer wordt geheel betegeld. Zowel beneden als boven ligt vloerverwarming.

De woning is aan de buitenkant voorzien van houten gevelbekleding. Aan de voorkant en beide zijkanten is nog een stukje metselwerk.  Op het dak liggen 15 zonnepanelen en een zonneboiler ten behoeve van warm water.

De naastgelegen schuur bestaat uit twee delen: aan de voorzijde een niet-geïsoleerde garage en aan de achterzijde een geïsoleerde kantoorruimte met in de achtergevel drie ramen tot op de grond. Zowel de woning als het kantoorgedeelte zijn geïsoleerd met het duurzame isovlas en superquilt.