Nieuwe indeling en nieuwe kozijnen

In deze woning aan de Schoolweg in Nijensleek is de bestaande indeling iets aangepast door een aantal wanden te verwijderen en nieuwe wanden te plaatsen. Achter is een ruime slaapkamer gerealiseerd met ernaast een losse badkamer. In de badkamer komen een douche, wastafel en radiator. Op de begane grond ligt overal vloerverwarming. Rondom zijn de oude ramen en kozijnen vervangen, zowel boven als beneden

Jager Afbouw is bezig met het pleisterwerk en het egaliseren van de wanden. Daarna worden beneden de woonkamer, het toilet en alle plafonds voorzien van sauswerk. Sjabbens is bezig met het sanitair in de badkamer, en met het nieuwe schakelmateriaal in alle kamers.

De bovenverdieping heeft drie nieuwe Velux-dakramen gekregen. De afwerking van de bovenverdieping gaan de bewoners zelf doen.