Schuimbetonvloer en dakisolatie met vlaswol

Het dak van deze vrijstaande woning in Nijensleek hebben volledig gestript. Het dak is geïsoleerd, voorzien van nieuwe panlatten, en de oude dakpannen worden allemaal teruggelegd. Het dak isoleren we met vlaswol, een natuurlijk en duurzaam product. Vlaswol bestaat voor 100% uit natuurlijke, recyclebare materialen en is dus geschikt voor circulaire bouw. Op de bovenverdieping zijn Velux-ramen geplaatst voor extra licht.

De oude vloer van de woning hebben we verwijderd en vervangen door een schuimbetonvloer. De schuimbetonvloer heeft een isolerende werking en gebruiken we zowel bij nieuwbouw- als renovatieprojecten. In de woning hebben we meerdere muren verwijderd, een aantal is verplaatst en vervangen door nieuwe wanden. In het achterste gedeelte hebben we een wand gezet ten behoeve van een badkamer.