Verbouwing woning in Nijensleek

Aan de Dwarsweg in Nijensleek ondergaat deze woning een grondige verbouwing. Een deel van de binnenmuren hebben we gesloopt en de vloer is uitgegraven. Inmiddels is de vloer voorzien van een nieuwe schuimbetonvloer. De woning isoleren we van binnenuit, door middel van voorzetwanden met isovlas en superquilt.

Alleen de benedenverdieping wordt geïsoleerd. De achterzijde van de woning wordt wel van beneden tot boven geïsoleerd. Van een aantal ramen hebben we de kozijnen vervangen. In alle ramen komt triple glas.

Met de verbouwing wordt ook de indeling veranderd: door de binnenmuren te breken, creëren we een grote ruimte. Dit wordt een grote woonkamer met een ruime open u-vormige keuken. Aan de achterzijde komen openslaande deuren naar de achtertuin. De badkamer verplaatsen we ook naar het achterste deel van de woning. Daar komt ook een ruime hal, een toilet en een technische ruimte (ook voor de wasmachine en droger).