Schuimbeton en opzetten eerste woning

In Vledder-Noord ligt in alle acht woningen van het Mantelhuys project de eerste laag schuimbeton. Bij het eerste blok met de twee half-vrijstaande woningen zijn we bezig met de voorbereiding voor het opzetten van de binnenmuren. Installatiebedrijf Sjabbens uit Diever is bezig met de voorbereidingen voor de aanleg van elektra, water en riolering.

Deze voorbereidingen zijn nodig, zodat de tweede laag schuimbeton erin kan. Volgende week maandag gaan we de woning opzetten. De houten prefabwanden worden allemaal gemaakt in onze loods in Nijensleek en staan klaar om vervoerd te worden.

De overige blokken zitten in een andere fase. In het naastgelegen blok met twee half-vrijstaande woningen worden de stelregels gezet voor het plaatsen van de houten prefabwanden. De andere blokken volgen daarna.