Nieuwe woning in Vledderveen

Aan de Boergrup in Vledderveen bouwen we deze nieuwe woning. De huidige, naastgelegen woning is gedateerd en toe aan een flinke renovatie, vandaar de keuze van de eigenaar voor nieuwbouw, ook gezien de wens voor een levensloopbestendige woning. De houtskeletbouw woning wordt volledig rolstoeltoegankelijk. Aan de voorkant komt een ruime woonkamer, opvallend zijn de grote dubbele ramen in de hoek van de woonkamer. De woonkamer wordt afsluitbaar met twee schuifdeuren.

Vanuit de woonkamer kom je in een grote woon- en leefkeuken met aan de zijkant dezelfde dubbele ramen. In de ruime entree met een groot en rolstoelvriendelijk toilet ligt een kleine kelder. Naast de entree komt een grote bijkeuken. De slaapkamer is toegankelijk vanuit de leefkeuken en heeft openslaande deuren naar de achtertuin. De slaapkamer geeft toegang tot de badkamer met douche en toilet.

Boven komen nog twee slaapkamers en een badkamer met douche en toilet. De prefabwanden en -dakplaten zijn in onze loodsen gefabriceerd en staan al klaar om geplaatst te worden.