Tweede blok verrijst aan de Roedenberg

Aan de Roedenbergen in Diever zijn we bezig met het tweede blok met twee half-vrijstaande woningen. De grondwanden en de wanden van de eerste verdieping zijn deze week geplaatst. Er wordt nu gewerkt aan de balklaag van de zolderverdieping. Voordat de vloerplaten van de zolder worden gelegd, komt eerst de trap die ze tussen de balken door laten zakken. Daarna volgen de dakwanden en de scharnierkap, waarbij de voorkant en de achterkant gelijk worden geplaatst.

In het eerste blok zijn installatiebedrijf Sjabbens en Jager Afbouw bezig. In de eerste half-vrijstaande woning is Jager Afbouw bezig om alle wanden behangklaar te maken. De plafonds zijn gerepareerd en klaar voor het spackwerk. De buitenkant is beneden opgemetseld, boven zie je de gevelbekleding met houten planken. Ook de dakpannen zijn gelegd met geïntegreerde zonnepanelen in het dak, het indaksysteem.