Aan- en verbouw winkel Sjabbens

In Diever zijn we bezig met de uitbreiding van de winkel van Installatiebedrijf Dick Sjabbens. Het naastgelegen woonhuis is gesloopt en wordt bij de elektronicawinkel getrokken. In het nieuwe gedeelte komt dan een showroom voor warmtepompen en cv-ketels, en een kantoor. De voorgevel van de elektronicawinkel staat nog, maar wordt in een later stadium afgebroken. Daarna bouwen we een nieuwe voorgevel voor het bestaande en nieuwe gedeelte, deels steen en deels zink.

In het oude gedeelte is de wc-groep verplaatst. Ook het dak wordt (deels) vernieuwd en geïsoleerd. De fundering van het voormalige woonhuis is afgegraven en begin deze week heeft Loosman Betonpompen de betonnen fundering gestort. Over ongeveer twee weken wordt de vloer van schuimbeton gestort.  De aanbouw wordt gebouwd met houtskeletbouw wanden.