Klaar voor het spackwerk

Eind maart staat de oplevering gepland van deze woning in Vledder. De woning wordt na een intensieve verbouwing volledig geschikt voor rolstoelgebruik. De deuren zijn verbreed, alle vloeren zijn gelijk en de serre is geen losse ruimte meer, maar aan de woonkamer getrokken. Volgende week worden het plafond en alle muren gespackt.

De muur tussen de keuken en de woonkamer is weggebroken en is samen met de serre één ruimte geworden.

De oude serre is vervangen door deze traditionele serre, deels opgemetseld en rondom voorzien van ramen. In de serre ligt vloerverwarming.

Vanuit de woonkamer geeft een automatische schuifdeur toegang tot deze ruime slaapkamer. Aan de slaapkamer grenst de badkamer met douche en toilet. Ook de badkamer heeft een schuifdeur. De slaap- en badkamer zijn beide voorzien van vloerverwarming.