Serre zoekt nieuwe eigenaar!

Soms schuilt er achter een verbouwing een persoonlijk en verdrietig verhaal. Een verhaal dat vraagt om extra zorgvuldigheid en meedenken. Begin januari gaan we in Vledder een woning aanpassen. Achter deze woning zit een mooie kunststof serre van drie bij vijf meter die door ons vervangen moet worden. Er komt een nieuwe, traditionele serre voor terug.

Duurzaam en circulariteit

Maar, de huidige serre is in prima staat dus het is absoluut zonde om deze af te voeren in de container. Als duurzaam bouwbedrijf en in het kader van circulariteit willen we dat ook liever niet. Deze serre verdient een nieuwe bestemming. We zijn dus op zoek naar een nieuwe eigenaar! Ben je geïnteresseerd? Weet je iemand die op zoek is naar een serre? Wil je meer informatie? Neem dan contact met ons op en dan overleggen we verder. Mail naar info@bouwbedrijfbroekman.nl

De serre heeft inmiddels een eigenaar gevonden.