Subsidie voor innovatieve wand- en dakelementen

Wij willen als Bouwbedrijf Broekman steeds meer innoveren/ontwikkelen in de duurzaamheid en energiezuinigheid van de door ons te bouwen woningen en ander gebouwen. Hiervoor ontwikkelen we wandelementen voor ons nieuw te bouwen woningen.

Innovatieve prefab wandelementen

Voor het ontwikkelen van deze innovatieve prefab wandelementen hebben we eind 2015 een beschikking van VIA1 (Versneller Innovatieve Ambities) verkregen. Deze subsidieregeling wordt medegefinancierd door de Europese Unie, Europees Fonds voor Regionale Ontwikkeling (EFRO) en de provincies Drenthe, Fryslân en Groningen. Voor het ontwikkelen van innovatieve dakelementen hebben tevens een subsidie gekregen voor het maken van een prototype. Namelijk een subsidie verlening voor de Versneller Innovatieve Ambities 2016, kortweg VIA2016.