Bouw Koloniewoningen van de Toekomst

In het afgelopen jaar hebben we zes nieuwe Koloniewoningen van de Toekomst gebouwd. De belangstelling in deze woningen is groter aan het worden. In de afgelopen maanden van 2016 zijn zelfs er meerdere opties op Koloniewoningen van de Toekomst geplaatst. Het ziet ernaar uit dat dit jaar het aantal woningen gaat overtreffen ten opzichte van vorig jaar.

Familie Bergen Bravenboer

Deze week is gestart met de woning voor familie Bergen Bravenboer. Zij laten een Koloniewoning bouwen aan de M. A. van Naamen van Eemneslaan in Frederiksoord. Wij wensen deze familie enorm veel woongenot van deze woning.

Over de Koloniewoning van de Toekomst

Wonen in een eigentijdse koloniewoning op een unieke historische plek zónder energiekosten! De komende jaren worden 62 energiezuinige Koloniewoningen van de Toekomst gebouwd. Door hun fraaie ligging op royale kavels en door de vooruitstrevende bouwmethode staan deze woningen voor rust, ruimte en energieneutraal woongenot.