Concept van IBEX op beurs Martini Plaza

Dit weekend staat Bouwbedrijf Broekman met het nieuwe IBEX-CONCEPT op de Nieuwbouw / VerbouwXL in MartiniPlaza Groningen.

Gratis entree

Het gehele weekend van vrijdag 18 tot en met zondag 20 november staan wij u graag ter woord over het concept van IBEX. Bezoekers van Nieuwbouw/Verbouw XL kunnen kennismaken met ons concept. Bovendien staan specialisten klaar met antwoorden op nieuw- en/ of verbouwvraagstukken. Entree tot de beurs is GRATIS.

Meer informatie: nieuwbouwbeursgroningen.nl.

Bouwen volgens IBEX-CONCEPT

De IBEX bouwmethodiek omvat een cocktail aan voorzieningen welke toegepast worden. Allereerst zal er een heel hoogwaardige schil van de woning worden gebouwd met een uitermate hoge isolatiewaarde, een waarde welke 2 tot 3 keer beter is dan de huidige gebouwde woningen.

In deze schil worden hightech materialen verwerkt om de gewenste isolatiewaarden te realiseren, de wanden worden rondom lucht- en kierdicht gemaakt en er wordt drielaags beglazing toegepast. De bouw van deze bijzondere constructies vraagt een hoge mate aan professionaliteit van de bouwers. Het uitvoerend personeel van de Bouwbedrijf Broekman is hiervoor speciaal geschoold.