Bouwbedrijf Broekman v.o.f.

Bouwbedrijf Broekman is een middelgroot bedrijf, met veel ervaring in het bouwen en verbouwen van (duurzame) woningen. We kenmerken ons door korte communicatielijnen en een klantgerichte aanpak, hierdoor kunnen we gepast maatwerk leveren bij elke klant. Onze interactieve samenwerking met de klant (zakelijk en particulier) maakt het mogelijk om kennis en kunde optimaal te delen. Ons team bestaat uit ervaren, kennisgedreven en enthousiaste medewerkers, daarnaast werken we met een vaste groep professionele onderaannemers die allemaal dezelfde kwaliteit en duurzaamheid nastreven.

Service en garantie

Bouwbedrijf Broekman onderscheidt zich goede service en garanties te leveren. Door aangesloten te zijn bij Stichting Bouwgarant kunnen we u een hoge kwaliteit leveren.

Koploper met Koloniewoning voor de Toekomst

Bouwbedrijf Broekman is een echt familiebedrijf. Het bedrijf werd aan het eind van 1963 opgericht door Paul Broekman. In 1984 treden Jaap en Hilco Broekman bij vader Paul in het bedrijf, met op de achtergrond uiteraard Hennie, Anneke en Grietje was het al een echt familiebedrijf. De 3 gezinnen zorgden ervoor dat het bedrijf kon groeien. 2000 was het jaar dat Paul een stap terug deed, en het bedrijf werd gerund door de beide broers. In 2014 deed Jaap een stapje terug, echter is hij nog meer dan dagelijks werkzaam in de werkplaats. Grietje stapte op dat moment in het bedrijf, en 2015 trede de zonen Paul en Wil bij hun ouders in het bedrijf. Paul senior woont nog naast het bedrijf en komt nog bijna dagelijks zijn ronde doen. De volgende generatie dient zich al aan, zo kan het maar zo zijn dat u bij Bouwbedrijf Broekman 4 generatie tegelijk tegen het lijf loopt.